Skip to content

De Droombaanclub

De Droombaanclub: een twee-wekelijks kleinschalig hoogkwalitatief loopbaan- en carrièreprogramma, waarbij een zorgvuldige match tussen jouw kwaliteiten en eigenschappen en daarbij passende werkomgeving wordt gerealiseerd. Eventuele obstakels die wij tegenkomen worden daarbij weggewerkt.

Lees meer

Puur (Jouw!) Natuur: reis Dolomieten Italië

De Reis!

Van 8 t/m 14 oktober organiseren we deze ware belevenis met blijvende impact in de prachtige natuur van de uitlopers van de Dolomieten. Het is een prachtig programma geworden, onderhoudend, gevarieerd en kleinschalig.

We zouden het fantastisch vinden je te mogen verwelkomen in het prachtige Italië!

Lees meer

Mountainbike Mindset Excursie

Puur Jouw Natuur Mountainbiking Excursie:  een professionele & bevlogen mountainbike instructeur en mental coach bieden vanuit hun gezamenlijke passie voor natuur en mens een origineel programma aan. Een bijzondere training voor zowel ervaren als onervaren fietsers. Het vindt plaats bij Kennemer Duinen

Lees meer

Veelgestelde vragen

Iedereen heeft weleens een punt waarop je vastloopt: een moment waarop je erachter komt dat je in werk of privé je ambities of wensen niet kunt realiseren,en je kunt niet precies achterhalen waar het in zit. Is het dan niet fijn dat er iemand klaar staat die je verder kan helpen?

Vaak helpt het om een sparringpartner, een coach, te hebben die je inzicht geeft en mogelijk een andere kant belicht op zaken waar je tegenaan loopt. Iemand die jouw mogelijkheden en talenten ziet en benoemt, sterker nog, deze samen met jou toepasbaar weet te maken in het dagelijkse leven. Door volledige toewijding van beide kanten en de wil om daar waar nodig is te veranderen of om inzicht te krijgen in jouw mindset zijn de programma’s die Hans Luijendijk MC aanbiedt programma’s waar je een leven lang profijt van zult hebben.

“Het is mijn kracht om de totale  mens goed aan te voelen en daar mijn programma op af te stemmen. Hiervoor zet ik mijn veelzijdige kennis van methodieken in, vaak in gecombineerde vormen. Een programma bestaat in de basis uit een verrassende ontdekkingstocht waarbij we zowel in,- als outdoor aan de slag gaan met licht fysieke oefeningen, cognitieve vaardigheden en emotionele eigenschappen. Na iedere stap evalueren we samen en wordt er gekeken wat de meest ideale volgende stap is waardoor er extreem maatwerk ontstaat. Ook en vooral tussen de sessies vindt er regelmatig contact plaats via Whatsapp, email en eventueel telefonisch. Met een arsenaal aan methodieken en gevoel voor de mens ontstaat er een synergie die leidt tot voldoening en niet te vergeten, succes!”

“Als je blijft doen wat je al deed, krijg je wat je al kreeg.”

Zowel voor mensen  die in werk (ook teams), privé  als in topsport ambities hebben en openstaan voor nieuwe invalshoeken, heeft Hans voor spraakmakende, positieve blijvende veranderingen gezorgd. Een veel voorkomende gedachte is dat er al een probleem moet zijn om de stap naar een mental coach te maken. Hans zegt hier over: “Het is juist de uitdaging om problemen voor te blijven!

Hans Luijendijk MC bied een aantal programma’s aan waarbij persoonlijke aandacht & deskundige betrokkenheid altijd voorop staan. Om een keuze te maken welk programma het best bij u past is het advies om vrijblijvend een intake gesprek aan te vragen voor een persoonlijke afstemming.

Hans Luijendijk biedt de volgende programma’s aan:

Persoonlijk Ambitie Programma

Back To Top