Skip to content

“Ik doe alleen werk dat ik leuk vind: en jij?”

De Droombaanclub:

Dit programma is voor iedereen die verandering op werkgebied wil. Of je nu op zoek bent naar (ander) werk, je het knagende gevoel hebt of het werk wat je nu doet wel echt bij je past of misschien zoek je een sparringpartner bij het opzetten van jouw eigen bedrijf. Wij staan voor je klaar met een programma dat je gaat helpen met de juiste stappen op weg naar jouw droombaan. Ons doel is om met De Droombaanclub verandering in het denkpatroon te creëren wat resulteert in een blijvend positief resultaat op werkgebied. Gedurende het programma krijg je antwoord op vragen zoals Wat wil ik? Hoe ga ik dit bereiken? en Hoe blijf ik mezelf door ontwikkelen? Zonder de grote lijnen van het programma uit het oog te verliezen bepalen zowel de behoeftes van het individu als die van de groep de inhoud van de sessies. Vanuit betrokkenheid en creativiteit gaan we er samen voor zorgen dat ook jij kan zeggen: “Ik doe alleen werk dat ik leuk vind”.

Het programma:

Een succesvol programma waarbij je uitkomt bij jouw droombaan door te kijken naar jouw waarden, mindset en wat jou raakt. Door middel van de groepssessies, waarbij we gebruik maken van de essentie van een scala aan methodes en theorieën, komen we tot de kern. Jouw kern. Waar liggen jouw kwaliteiten, talenten, obstakels, hindernissen en niet te vergeten kansen. Net als andere programma’s bij Hans Luijendijk MC zorgt ultiem maatwerk voor een programma dat bij jou past.

  • 6 tweewekelijkse sessies van 3 uren bij 6 deelnemers
  • Ondersteuning/ feedback van het team tussen de sessies door
  • Versterking intern en extern {netwerk} door mede Droombaanclubbers via (besloten) LinkedIn groep, WhatsApp groep en Facebook groep
  • Theorie wisselen we af met praktische oefeningen en praktijkgerichte tools die leiden tot concrete acties
  • De sessies vinden plaats in de praktijk of we trekken het prachtige duingebied van Castricum in
  • Huiswerkopdrachten en literatuurtips

Praktisch:

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken op een geheel vrijblijvende informatieavond.

Vanwege het intensieve karakter van het programma houden we het aantal deelnemers bewust laag.

Het team:

Hans Luijendijk vormt samen met Joyce Glas het kernteam voor DE DROOMBAANCLUB.
Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, betrokkenheid en deskundigheid. Dit maakt ons een enorm sterke sparringpartner die gedurende het gehele traject achter jou staat richting jouw droombaan. Samen werken we naar het gewenste resultaat.

Geïnteresseerd?

Bij interesse kunt u zich aanmelden voor het programma of een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact opnemen.

Klanten zeggen:

“Positief, een luisterend oor, vriendelijk en mij toch uit mijn comfortzone kunnen trekken. Dat is Hans. De spiegel die hij mij voor houdt is een waardevol instrument dat mij naar de top brengt.” – Ronald Schroër

Back To Top