skip to Main Content

“Ik doe alleen werk dat ik leuk vind, en jij?”

De Droombaanclub:

Dit programma is voor iedereen die verandering op werkgebied wil. Of je nu op zoek bent naar (ander) werk, je het knagende gevoel hebt of het werk wat je nu doet wel echt bij je past of misschien zoek je een sparringpartner bij het opzetten van jouw eigen bedrijf. Wij staan voor je klaar met een programma dat je gaat helpen met de juiste stappen op weg naar jouw droombaan. Ons doel is om met De Droombaanclub verandering in het denkpatroon te creëren wat resulteert in een blijvend positief resultaat op werkgebied. Gedurende het programma krijg je antwoord op vragen zoals Wat wil ik? Hoe ga ik dit bereiken? en Hoe blijf ik mezelf door ontwikkelen? Zonder de grote lijnen van het programma uit het oog te verliezen bepalen zowel de behoeftes van het individu als die van de groep de inhoud van de sessies. Vanuit betrokkenheid en creativiteit gaan we er samen voor zorgen dat ook jij kan zeggen: “Ik doe alleen werk dat ik leuk vind”.

Het programma:

Een succesvol programma waarbij je uitkomt bij jouw droombaan door te kijken naar jouw kernwaarden, essenties en denkwijze. Door middel van de groepssessies, waarbij we gebruik maken van de essentie van verschillende methodes en theorieën, komen we tot de kern. Jouw kern. Waar liggen jouw kwaliteiten, talenten, obstakels, hindernissen en niet te vergeten kansen. Net als andere programma’s bij Hans Luijendijk MC zorgt ultiem maatwerk voor een programma dat bij jou past.

  • Ondersteuning/ feedback tussen de sessies door van het team
  • 10 tweewekelijkse sessies van respectievelijk 2 uur bij 4 deelnemers tot 2,5 uur bij 5 of 6 deelnemers
  • Theorie wisselen we af met praktische oefeningen en praktijkgerichte tools die leiden tot concrete acties
  • De sessies vinden plaats in de praktijk of we trekken het prachtige duingebied van Castricum in
  • Huiswerkopdrachten en literatuurtips

Praktisch:

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken op de geheel vrijblijvende informatieavond.

Informatieavond:          13 december 2017 van  19.30 – 21.30 uur
Start programma:         januari 2018
 Prijs : € 2.000,- excl. BTW
Vanwege het intensieve karakter van het programma houden we het aantal deelnemers bewust laag.

Het team:

Hans Luijendijk vormt samen met Cisca Bakker en Dionne van der Waal het kernteam voor DE DROOMBAANCLUB.
Cisca en Dionne begeleiden en trainen de groep. Hans acteert meer achter de schermen maar is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de groep als geheel en het individu binnen de groep. Deze unieke samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, oprechtheid en deskundigheid. Dit maakt ons een enorm sterke sparringpartner die gedurende het traject achter jou staat richting jouw droombaan. Samen werken we naar het beste resultaat.

Geïnteresseerd?

Bij interesse kunt u zich aanmelden voor het programma of een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact opnemen.

Klanten zeggen:

“Positief, een luisterend oor, vriendelijk en mij toch uit mijn comfortzone kunnen trekken. Dat is Hans. De spiegel die hij mij voor houdt is een waardevol instrument dat mij naar de top brengt.” – Ronald Schroër

Back To Top