skip to Main Content

“Persoonlijke aandacht & betrokkenheid staan voorop en alle interventies worden op maat gemaakt.”

Puur Jouw Natuur Mountainbiking Excursieeen professionele & bevlogen mountainbike instructeur en mental coach bieden vanuit hun gezamenlijke passie voor natuur en mens een origineel programma aan. Tijdens deze bijzondere training voor zowel ervaren als onervaren fietsers, gaan we kijken waar er nog ruimte voor verbetering is; is dat op het gebied van techniek, conditie, het materiaal of wellicht op mentaal vlak?

De Kennemer duinen bij Castricum zullen het toneel zijn van deze actieve training. Het zal u wellicht verbazen maar het mountainbiken, het in de natuur actief bezig zijn met het lichaam, met aandacht voor de techniek, heeft veel raakvlakken met het dagelijkse leven. Kleine handelingen kunnen als metafoor gebruikt worden voor uw handelen in het dagelijkse leven.  Zowel tijdens als na de training, waarbij we gaan genieten van  overheerlijke biologische gerechten, is er ruimte voor inspirerende, verrassende, grappige of ontroerende momenten, waarbij u wanneer u wilt kunt deelnemen aan de oefening of het gesprek.

Voor wie?

Voor de ervaren als onervaren mountainbiker die meer uit de training wil halen en/ of voor diegene die eens op een andere manier aandacht wil schenken aan zowel zijn fysiek als het mentale aspect.

Indien u zelf geen mountainbike heeft kan deze, op aanvraag, worden geleend.

Vrijdag 17 maart van 8.45 uur tot 12.00 uur.

AANMELDEN kan vanaf nu .

Praktisch

Start v.a. Praktijk Hans Luijendijk MC           Kosten deelname: € 25,- p.p.

(inbegrepen: professionele begeleiding van Bert Houtenbos en Hans Luijendijk, koffie / thee en overheerlijke biologische gerechten en eventueel gebruik van mountainbike)

Een samenwerkingsprogramma van:

Bert Houtenbos          gediplomeerd Mountainbike instructeur (www.trentinosport.nl) en

Hans Luijendijk           Mental Coach

Geïnteresseerd?

Bij interesse kunt u zich aanmelden voor het programma of een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact opnemen.

IMG-20170206-WA0002

Klanten zeggen:

“Positief, een luisterend oor, vriendelijk en mij toch uit mijn comfortzone kunnen trekken. Dat is Hans. De spiegel die hij mij voor houdt is een waardevol instrument dat mij naar de top brengt.” – Ronald Schroër

Back To Top